Site Overlay

Selfie gép a fogászati kiállításon

Nemrég volt egy fogászati kiállítás, ahova elmentem Ide főleg a szakembereket várják, akik meg tudják nézni, hogy milyen új fogkrémek, új termékek vannak a piacon, illetve vannak szakmai workshopok is.

De nem csak szigorúan szakmai jellegű programok kapnak helyet egy ilyen kiállításon, sok olyan program van, ami lehetővé teszi a kollégáknak, a szakmabelieknek, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak.

Voltak például kvízversenyek, vetélkedők, voltak felállítva minibárok, de a legjobban szerintem a kis fotósaroknak örültek az emberek. Hiszen nagyon fel tudja dobni a rendezvényeket, ha van egy olyan kis sarok, ahol a kollégák, ismerősök egy kicsit bohóckodhatnak, vicces képeket készítenek.

A szervezők egyébként elég okosak voltak, mert rendeltek egy ilyen fotóboxot a selfiegep.hu oldalról, és csináltattak hozzá egy olyan hátteret, amin rajta van az esemény logója, így amikor a résztvevők megosztották az itt készült szuper képeket, azokon látszódott a logó is és ezzel együtt népszerűsítették az eseményt is.

Egyébként egy ilyen fotóbox rendelése egészen egyszerű. A selfiegep.hu oldalon van egy kis kitölthető rendelés, ami alapján a cég fel tudja venni a kapcsolatot velük, meg lehet beszélni a pontos részleteket.

Azt olvastam egyébként, hogy annyi a telepítés, hogy egy órával előbb megérkeznek, megbeszélik a megrendelővel, hogy hova tegyék a kamerát, vagy fotósarkot, vagy amit rendeltünk és ezt összesen egy óra alatt össze is szerelik.

Aztán már lehet is fotózkodni! Egyszerű kezelni a gépeiket, de a biztonság kedvéért egy asszisztens marad, aki igény esetén segítséget tud nyújtani azoknak, akik kérik.

Az egész ötlet szuper, a honlapon láttam az árakat, nem kerül olyan sokba a szolgáltatás. Vannak 4, 6 és 8 órás csomagok, de ha esetleg 4 órát rendelünk, de szeretnénk, hogy tovább maradjanak, akkor lehet még a helyszínen szólni erről.

Elég népszerű egy ilyen fotóbox, hiszen nagyon jó minőségű, éles képeket nyomtat, mintha tényleg egy profi fotós készítette volna őket.

A kiállításon is nagyon sok kép készült, szerintem minden résztvevő ki akarta próbálni a fotóboxot. Simán el tudom képzelni, mennyire fel tud dobni egy esküvőt, ahol amúgy is mindenki szeretne fotózkodni az ifjú párral!

Maga az expó nagyon jól telt, sok érdekes bemutatón voltam, sikerült több cég standját is megnéznem, szuper kiállítók jöttek el és természetesen nekem sem maradhatott ki a fotózkodás, a fal előtt. A képet gondosan eltettem, jó emlék lesz később, ha majd a kezembe akad, hiszen jól éreztem magamat annak ellenére is , hogy ez igazából egy szakmai kiállítás volt. De persze, ha szereti az ember a munkáját, akkor egy ilyen kiállítást is élvezni fog.

A sok kép miatt pedig elég sok helyre eljutott a kiállítás híre, így szerintem jövőre még több látogatóra lehet majd számítani.