Site Overlay

A fogászom ajánlotta a pc mentor laptop szervizt

Jól jön a háznál egy fogorvos ismerős

Ugye te sem szeretsz fogászhoz járni? Hogy kitaláltam… Talán nem is ismerek olyan embert, aki nem félne (legalább egy kicsikét), amikor beül a fogászati székbe. Én magam rettegek a fogorvosoktól, az egyetlen, ami segít ezt az érzést ellensúlyozni, hogy a legjobb barátom is fogásznak tanult. Végül a fogorvosom is ő lett, egyedül az ő szakértelmében bízom annyira, hogy rá merek hagyatkozni a vizsgálatok során. Szerencsére vele nem csak fogorvosi minőségben találkozom, így egy esetleges rossz élményt mindig tud ellensúlyozni, amikor munka után együtt hülyülünk a Duna parton, vagy csak megiszunk egy sört együtt valahol. Így történt a múltkor is, és nagyon hálás vagyok neki, hogy kisegített a szorult helyzetben.

Nem voltam éppen jó passzban, amikor találkoztunk. Egy regény fordításán dolgoztam épp, amikor megadta magát a laptopom. Már majdnem kész voltam a fordítással, kivételesen a határidő sem szorított annyira. Így igencsak kellemetlenül ért, amikor egyik nap arra lettem figyelmes, hogy az eszközön se kép, se hang. Be sem kapcsol. Nagyon mérges lettem magamra, mert épp tegnap este jutott eszembe, hogy biztonsági másolatot kellene készíteni a munkámról. Ejj, ráérünk arra még… Nos, nem értünk rá. Hallgatni kellett volna arra a fránya belső megérzésre, amit mindig elnyomok magamban. “És már be sem kapcsol? Akkor itt tényleg nagy lehet a gond. Valószínűleg alaplapi probléma. Próbáltad már a pc mentor laptop szervizt?” – tette fel a kérdést a barátom. Ráztam a fejem, nem, nem ismerem őket, mit kell róluk tudni? “Nekem is ők tették rendbe a masinám a múltkor, pedig már azt gondoltam, búcsút mondhatok neki. Van egy csinos kis budai üzletük a Batthyányi térhez közel, az tőled sincs olyan messze, a helyedben felkeresném őket. Én itt voltam náluk, Zuglóban, és azt kell mondanom, első osztályú a segítség, amit nyújtanak!”

Életet lehelt a gépembe a pc mentor laptop szerviz csapata

Ilyen felvezető után nem volt mit tenni, otthon azonnal rákerestem a pc mentor laptop szervizre, és megnéztem, merre is van az a budai üzletük. Még épp nyitva voltak, így hát felkaptam a laptopot, és el is látogattam hozzájuk. Odaérve nagyon segítőkészen fogadtak. Rögtön megkérdezték, mi a probléma, és már vették is ki a kezemből a laptopot. Pár perces tesztelés után konstatálták, hogy valóban nem működik,ezért rögzítették a hibajelenséget, és átvették a készüléket bevizsgálásra. A bevizsgálás teljesen ingyenes, és nagyon alapos, mindent ellenőriznek a laptopon, ami csak szóba jöhet, mint felmerülő probléma. Egy héttel később hívtak telefonon, hogy megtalálták mi lehet a gond. Processzor hiba, azt kell cserélni, és rendben lesz minden. Árat is kaptam a javításra, amit ott rögtön el is fogadtam, így a pc mentor laptop szerviz csapata ténylegesen elkezdte kezelésbe venni a gépemet.

Két héten újra belül kézhez tudtam venni a laptopomat, de addig is kaptam egy másolatot a gépen tárolt adataimról, így tovább tudtam haladni a fordításommal. Az eredmény pedig? Két hét után kaptam egy újjászületett, ragyogóan működő, probléma mentes laptopot, és én is be tudtam fejezni a fordításomat. Ennél boldogabb már nem is lehetnék… Jut eszembe, időpontot kell foglalnom fogászatra. Remélem, csak rutin vizsgálat lesz, és nem fogok csillagokat látni, mint a múltkor…