Site Overlay

Egy tibeti hangtál segített, hogy túléljem a fogorvost

Gyűlölök fogorvoshoz járni. Már egészen kicsi koromtól irtózom tőle. Ennek persze az az oka, hogy számos rossz emléket szereztem ott az évek során, amelyek mély nyomot hagytak bennem. Évente legalább kétszer azért elmegyek, de már a gondolatától is kiver a víz. Ahogy pedig közeledik az ominózus nap, amikorra időpontot foglaltam, napokig álmatlanul forgolódok éjszaka, a lehetséges kezelésektől tartva.

Ilyen labilis, félelemmel tűzdelt lelkiállapotban léptem be egy verőfényes tavaszi napon a városi fogászatra, hogy kezdjenek valamit a fogammal, mert már iszonyatosan fáj. Ahogy a doki megnézte a fogaimat, fejcsóválva csak ennyit mondott: “Ezt bizony ki kell húzni, méghozzá azonnal!” Legszívesebben ott rögtön kiugrottam volna az ablakon! Márpedig az én fogamat nem fogják kihúzni! Én azt tuti, hogy nem bírnám ki! De nem ám! Az orvos – látva, hogy két másodperc alatt sikerült holtsápadttá válnom – nem várta meg, míg elszaladok. Elővett egy olyan eszközt, amit soha azelőtt még csak nem is láttam.

https-www-nepalitermekek-com-collections-tibeti-hangtalak

A tibeti hangtál lenyűgöző ereje

Ez a tárgy eszméletlenül gyönyörű volt, ragyogó megjelenésével csodát ígért. Ahogy az orvos elkezdte használni és megkongatta ez első hangokat, máris olyan nyugalom lett úrrá rajtam, ami talán nem is volt e világi tapasztalat. Nem tudtam, mi volt az, de abban biztos voltam, hogy újra, többször át szeretném élni ezt a határtalanul meditatív állapotot. Miután sikeresen eltávolították a fogamat – amit egyébként észre se vettem- otthon rá is kerestem, mi lehetett ez a “csodafegyver”. Az alábbi honlapon: https://www.nepalitermekek.com/collections/tibeti-hangtalak értesültem róla, hogy a tibeti hangtál valóban varázslatos erővel bír. Egy olyan mágikus eszköz, mellyel elmélyülhetünk, lenyugodhatunk, teljes mértékben befelé figyelhetünk. Meditációkhoz használják, segíti a koncentrációt, a gondolatok összpontosítását és a külvilág teljes kizárását. De számos más pozitív tulajdonsággal is rendelkezik. A hangtálak képesek arra, hogy az emberi szervezetet harmóniába hozzák a külvilággal, a környezettel. Különös hatása akkor érezhető igazán, ha fáradtak, kimerültek vagyunk. Segít elengedni a problémákat, javítja a hangulatot. Hozzájárul ahhoz, hogy ki tudjunk lábalni a mélypontokból.

Engedjünk az energia szabad áramlásának!

A https://www.nepalitermekek.com/collections/tibeti-hangtalak oldalon található hangtálak különleges erővel rendelkeznek, ugyanis a csakráinkra hatást gyakorolva juttatnak vissza az egyensúlyi állapotba önmagunkkal és a testünkkel. A hangtálak 7 féle fémből készülnek, többféle méretben megvásárolhatóak. A nagyságuk határozza meg a hangzásuk milyenségét, mélységét. Minél nagyobb az adott termék, annál erősebben szól, annál több ideig tartanak az általa kibocsátott rezgések. A hangtálak felébresztik a bennünk rejlő energiákat, közvetlenül kommunikálnak a sejtjeinkkel. A rezgések testünk legmélyebb részéig hatolnak. Kiegyenlítik a két agyféltekénk működését, vitalizálnak, feltöltenek energiával. Gyógyítják testünket-lelkünket egyaránt. Egy ilyen kezelés után úgy érezhetjük magunkat, mintha teljesen kicseréltek volna.

Az általuk megvalósított ősi, keleti gyógymódot már szociális otthonokban, idős otthonokban, szállodák wellness részlegeiben, szauna szeánszok részeként és gyógyító intézményekben, kórházakban is használják. Különösen hasznos például pszichiátriai osztályokon.

Teljesen lenyűgözött, amikor szembesültem a fenti információkkal ezen az oldalon: https://www.nepalitermekek.com/collections/tibeti-hangtalak. Úgy döntöttem, saját részre is beszerzek egyet. Hátha segít megszabadulni a fogorvostól való örökös félelmemtől. Legközelebb szinte biztos, hogy csakis egy tibeti hangtál kíséretében indulok a doktor úrhoz, megelőzve a szorongást.