Site Overlay

A fogainkat nem, de az autónkat helyreteszik az áruik

Nagyon sokan lehet, hogy áldásnak látnák, hogy olyan érzékeny az orrom, amilyen, de én sokkal inkább látom átoknak.  Kilométerekről megérzem, ha valaki dohányzott, vagy ha elfelejtett reggel fogat mosni, de azt is, ha fogkövük van, mert az gyakran egy igen jellegzetes szaggal kár együtt. Persze a fogorvosok ennek nagyon örülhetnek, hiszen küldöm hozzájuk az embereket, hogy kezeltessék a fogkövüket, vagy épp tömessék be a lyukakat. Lehet, hogy bunkóságnak tűnhet ez, de én úgy vélem, jobb, ha őszinte vagyok velük, mert hosszú távon sok fájdalomtól mentem meg őket.

Talán az orromnak köszönhetem, hogy kiszagoltam, mikor az autóm klímája kezdett bedugulni, de nem mondhatom biztosra. Egy autóban nagyon sok mindenből érkezhetnek fura illatok, így csak egy szerencsés hasra ütés volt, mikor azt mondtam, biztos a klímából jön. Nyár közepe volt, a klíma folyamatosan be volt kapcsolva, hogy ne süljek meg utazás közben. Így hát meglátogattam az Olaj Web Shop egyik boltját a városban hazafelé menet, hátha tudnak segíteni. Korábban már fordultam hozzájuk segítségért, mikor meg akartam úszni egy szervizi látogatást, és akkor azonnal a segítségemre siettek, így most is bizalommal fordultam hozzájuk.  Beszélgettünk egy kicsit, hogy mi is lehet a problémám, és azt mondták, valószínűleg igazam van, de amúgy sem árt néha kitakarítani a klímát.  Úgyhogy a kezembe nyomták ezt a klíma tisztító spray-t. Én nem értek az autókhoz, így kérdés nélkül hittem nekik. Ha nem kell szervizbe mennem és egy kisebb vagyont kiadnom, én bármit elfogadok.

Még aznap kipróbáltam a spray-t. A boltban azt mondták, gyerekjáték lesz kezelni, mert igazából nekem nincs is dolgom vele. Úgyhogy az oldalukon található használati utasítás alapján betettem a kocsiba és hagytam, hogy végezze a dolgát, utána pedig kiszellőztettem a kocsit. És lássunk csodát, meg is oldódott a probléma! A szagsemlegesítő formula semlegesítette a szagokat, amelyek zavartak, a klíma tisztító spray pedig végezte a dolgát a fertőtlenítésben. Én pedig örültem, mint majom a farkának, és azzal a lendülettel vettem még kettőt a webshopban a spray-ből, hogy mindig legyen kéznél. Okos megoldás egy bosszantó problémára. Nem drága, és röpke fél óra alatt végez a munkával. Szerintem ez úgy tökéletes, ahogy van.

Budapest több részén is vannak üzleteik, és bárhol be lehet hozzájuk térni, mindenhol ugyanolyan hozzáértéssel és elkötelezettséggel fordulnak hozzánk és az autókkal kapcsolatos kérdéseinkhez. Én mindig hozzájuk fordulok, ha van egy olyan érzésem, hogy nem kell azonnal fejvesztve rohanni a szerelőhöz. Eddig egyszer sem hagytak cserben, úgyhogy nem is lehetnék elégedettebb velük.  Fogorvosi problémákat valószínűleg nem kezelnek, de az autónkat csodásan rendbe lehet tenni a termékeikkel, amelyek a problémáink nagy részére megoldást nyújthatnak.