Site Overlay

A fogorvosi rendelőben találtam meg a megfelelő biztosítót

A fogfájást tartják a legelviselhetetlenebb fájdalmak egyikének, és sokan félnek is a fogorvostól. Engem szerencsére gyerekként nem ért olyan trauma, melynek eredményeképp bármikor is rettegve közelítettem volna meg a rendelőt. Tapasztalataim azt mutatják, hogy akinek ilyen fóbiája van, az valóban nagyon ritkán látogat fogorvost, és inkább a sürgősségin ápol barátságot a szájsebésszel.

Épp a rendelőnél várakoztam, amikor meghallottam egy érdekesnek tűnő beszélgetést egy férfi és egy nő között, így hát hallgatóztam egy kicsit, és értékes információ birtokába jutottam.Egy biztosító cégről folyt a diskurzus, mert a nő éppen lakáshitelt szeretett volna igényelni, amelyhez biztosítást is kellett kötnie, és a férfi adott neki tanácsokat arra vonatkozóan, hogy melyik céggel lenne érdemes szerződni.

Mivel nekem van már biztosításom, nem kifejezetten érdekelt a dolog kezdetben, de ahogy füleltem, egyre inkább elgondolkodtam, és nem hagyott nyugodni, így hazaérve az volt az első, hogy rákeressek, melyik céget is ajánlotta a férfi. Rövid kutakodás után meg is találtam őket, ez a link vezet az oldalukra: https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas .

Mindenféle biztosítással vagy hitellel kapcsolatban lehet fordulni hozzájuk. A cég több, mint 20 éve működik, tehát egy stabil és megbízható vállalatról beszélünk. Összehasonlítva a jelenlegi biztosításommal, csábítóbbnak tűnt, ezért felhívtam őket, hogy kérjek pár információt. Egy nagyon kedves, kellemes női hang szólalt meg a telefonban, és minden kérdésemre választ adott. Egyeztettünk időpontot egy személyes találkozóra, mert én régimódi vagyok, és a személyes találkozót részesítem előnyben az online ügyintézéssel szemben.

Végig nagyon kedvesek voltak, és segítettek választani a sokféle variáció közül, hogy a lehető legjobban járjak. A legviccesebb az egészben, hogy, mint kiderült, amúgy is időszerű volt a biztosítás váltása, mert minden felújítás után frissíteni kellene, én pedig két hónapja végeztem a felújítási munkálatokkal a lakásomban. Gyorsan kész lettünk, és most teljesen biztonságban érzem magam. Jó érzés tisztában lenni vele, mi foglaltatik benne a biztosítási szerződésben, és tudni, milyen esetekben számíthatok a biztosítóra.

Azok, akik félnek a fogorvostól, többek között ilyen hasznos beszélgetéseket sem fülelhetnek le, szóval járjatok fogorvoshoz, ez a tanácsom mindenkinek.