Site Overlay

A fogorvosnál, a váróban

Sajnos, mivel gyerekkoromban a szüleim nem igazán vittek rendszeresen a fogorvoshoz, így a fogaim sínylették meg. Pontosabban felnőtt koromra elég sok problémám lett belőle. Például felnőtt koromban kellett fogszabályozni a fogaimat, illetve gyakran küzdök a foszuvasodással. Persze a fogak sok embernél a genetikát is érintik, de rengeteg múlik azon, hogy hogyan ápoljuk őket.

A múltkor a fogorvosnál a váróban egy jót beszélgettem az egyik fiatalemberrel, aki éppen cégalapításban volt, ezért ajánlottam neki a szekhelyszolgatatas24.hu oldalt azzal, hogy ez az egyik legjobb székhelyszolgáltató Budapest egész területén.

Persze már aki Budapesten szeretné bejegyeztetni a cégét, ugyanis ennél a szolgáltatónál nem csak Budapesten, hanem Újlengyelben is van lehetőségünk arra, hogy bejegyeztessük a cégünket. Az alapvető különbség a két település között, hogy Újlengyelben immáron 30 éve nem kell iparűzési adót fizetni, amit nem is szándékozik megváltoztatni az önkormányzat, így gondolhatjuk, hogy rengeteg vállalkozás és multi cég is amellett döntött, hogy ezen a kis településen jegyzi be a székhelyét.

A szekhelyszolgaltatas24.hu-t immáron több mint 10 éve alapították, kezdetben csak budapesti irodával, de mivel hatalmas igény volt rá, így alapítottak egy másik irodát is Újlengyelben, 0%-os iparűzési adóval.

Ha felmegyünk a honlapra, akkor minden információt megtalálunk, amire csak szükségünk lehet, hogy a megfelelő döntést hozzuk meg.

Hogyan tudunk leszerződni a céggel?

Nagyon egyszerűen. Vagy telefonon tudjuk felvenni velük a kapcsolatot, a honlapon található telefonszámon, vagy pedig az oldalon kell kitöltenünk hozzá az ott található űrlapot. Ha nincs ügyvédünk, akkor ők biztosítanak, teljesen ingyen. Csupán csak egyszer kell befáradnunk az irodába és akkor mindent egy füst alatt el lehet intézni az aláírásoktól kezdve, a készpénzben történő fizetésig. Ha minden dokumentum stimmel, akkor a cégbírósági bejegyzést követően csak pár napot kell várnunk, amennyiben egy új céget alapítunk.

Én tényleg nem csalódtam bennük és összehasonlítva más cégekkel még mindig ez az egyik legszimpatikusabb székhelyszolgáltató Budapesten.