Site Overlay

Nagyon megtetszett a vendégem frizurája a rendelőben

Péntek délután volt, és emlékszem, hogy rettenetesen fáradtnak éreztem magam, alig vártam, hogy hazamenjek. Közeledett a műszak vége, én pedig az utolsó pácienst vártam. Fogkő leszedés, fogsor tisztítás – ez nem túl bonyolult szerencsére, jó is lesz levezetőnek ez után a nehéz nap után. Utána pedig még jobb lesz majd letenni az orvosi köpenyt és megkezdeni a hétvégét ezúttal civilként. A vendég szerencsére pontosan érkezett, ez nagyon jó, gondoltam magamban, legalább én is pontosan be fogom tudni fejezni a rendelést. és így legalább az adminisztrációval sem fogok nagyon megcsúszni. Új vendégem volt, korábban még nem járt nálunk, ezért igyekeztem a fáradtságom ellenére is készséggel üdvözölni.

Ami azonban egyből megfogott, ahogy belépett, az a hajkoronája volt. Gyönyörűen beszárított frizurával érkezett, nem is láttam még ennyire tökéletes frizurát! Én aztán száríthatom az enyémet, az sosem lesz ilyen szép… Persze úgy éreztem, udvariatlanság lenne rákérdezni a frizurakészítés titkaira így rögtön az elején. Meg hát, épp a fogát tisztítom szegénynek, így azért nem lenne könnyű válaszolni sem… Így megvártam a rendelés végét, és miközben szedelődzködött, megdicsértem a haját. Egy sóhaj keretében még az is kibukott belőlem, hogy na nekem aztán sosem lesz ilyen szép, száríthatom ahogyan akarom, de ő csak nevetett. “Higgye el, nem nagy ördöngősség, csak jó hajszárítót kell választani hozzá! Én a Best Markt-on találtam meg az enyémet, elküldjem a linket?” Bevallom őszintén, meglepett, nem találkoztam még ennyire közvetlen vendéggel, de a linket köszönettel fogadtam. Mondjuk nem teljesen az történt, amit gondoltam, mert nem egy kifejezett típusra mutató linket kaptam.

A https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/hajszarito-c1031 linken ugyanis valóságos hajszárító özön fogadott! Ami viszont nagy segítségemre volt, hogy a Best Markt oldalán nem csak keresgélni lehet a hajszárítók között, de részletes magyarázatot is fűznek a hajszárítókhoz. Írnak többek között az elérhető gyártókról, hogy mire kell figyelni egy hajszárító teljesítményének a kiválasztásakor, és milyen minőség foglaltatik az egyes árkategóriákban. Természetesen engem rögtön a hajszárítók színei fogtak meg, a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/hajszarito-c1031 linken felsorakoztatott hajszárítók ugyanis mind csodálatos színekben pompáznak. De kicsit komolyabbra fordítva a szót: a kínálat valóban fantasztikus. AEG, BaByliss, Braun, Dyson (az egyik kedvenc háztartási gép márkám!), Philips, Remington… csupa neves cég darabjai! Ha pedig a teljesítményt nézem, hosszú, dús hajra, mint amilyen nekem is van, 2000 Wattnál alább nem szabad adni, úgy látszik. Lehet, hogy itt rontottam el otthon?

Ki tudja, azonban a teljesítmény önmagában nem elég, mert a nagyon erős hajszárító tönkre is teheti a hajat. Ezért fontos, hogy állítható legyen a hőmérséklet, két-három fokozattal már sok mindent el lehet érni a hajon. De érdemes használni ventilátort is – a legdrágább hajszárítókon akár hét fokozat is állítható! Ezek persze mind csak alapbeállítások – ha nem látogatok el a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/hajszarito-c1031 linkre, sosem tudok meg többet a hajszárítókról. Itt ugyanis sokat lehet tanulni a hajszárító motorokról és az inizáló hajszárítók titkáról is… Ha nektek is fontos a hajatok szépsége, mindenképpen látogassatok el erre az oldalra! Én biztosan innen fogom választani a következő hajszárítómat.