Site Overlay

A lemerült mobil is jöhet jókor…

Senki sem szeret hosszan várakozni, én sem vagyok kivétel. A múltkor ráadásul pont a fogorvosi időpontom előtt merült le a mobilom. Micsoda pech! Most nem marad más, mint a várakozási idő alatt azon agyalni, hogy mennyi ideje csúszunk már, mennyire fog fájni és milyen rémes íze lesz az érzéstelenítőnek. Bármit, csak ezt ne!

Szerencsére a fogorvosi rendelő újságokkal készül a hasonlóan pórul járt várakozók számára. Így bukkantam egy technikai magazinban a nyomtatoalkatresz.hu reklámjára. Mivel egy ideje már halványan nyomtat az otthoni nyomtatónk, így alaposan megnéztem a reklámot. Különösen a Patron | Ingyenes Kiszállítás rész ragadott meg. Az ingyenes kiszállítás mindig vonzó számomra, főleg ha nincs hozzá minimális rendelési érték sem.

Miután szerencsésen túléltem a fogorvosi beavatkozást, otthon azonnal ránéztem online is a nyomtatoalkatresz.hu oldalra. Megdöbbentően széles a kínálatuk! Tonerek, tintapatronok, lézerkellékek, festékszalagok és papírtípusok garmadája kis- és nagy márkáktól egyaránt.

A jól kereshető oldalon szinte azonnal megtaláltam a toner menüpont alatt az otthoni nyomtatóm márkáját. Kicsit bizonytalan voltam, hogy a márkán belül melyik típus a megfelelő, így a feltöltött részletes adatlap sokat segített. Némi olvasgatás után aztán kiválasztottam a nekem kellőt és már tettem is a kosárba.

Árérzékeny vásárló vagyok, ezért különösen tetszett, hogy az oldalon a mennyiségi kedvezmény már két terméktől elérhető, háromra pedig már újabb kedvezménysáv vonatkozik. Ráadásul különböző termékeket is összevon a rendszer a kalkuláció során, tehát pl. egy fekete és egy színes patron vásárlása esetén. Ez  nagyon szimpatikus volt, hiszen miért rendelnék háztartási felhasználásra mondjuk három azonosat valamelyik termékből?!

Patron | Ingyenes Kiszállítás

De a nyomtatoalkatresz.hu más tekintetben sem csak az irodai felhasználásra gondol, hanem az otthon nyomtatókra is, a kiszállítás is értékhatártól függetlenül ingyenes.

Mivel lehetetlen az időbeosztásom a munkahelyemen, ezért nagyon fontos volt számomra, hogy a fizetési módot és a kiszállítás típusát is a nekem legmegfelelőbb módon határozhattam meg. Én most GLS CsomagPontra kértem a kiszállítást és az oldalon keresztül bankkártyával előre rendeztem is a vásárlás összegét, de választhattam volna más kombinációt is. Praktikus és felhasználóbarát!

Bár nem volt rá szükség, mert a termékek gyorsan és tökéletes állapotban érkeztek meg, de előzetesen jót tett a bizalmamnak, hogy a nyomtatoalkatresz.hu az eredeti- és utángyártott kellékanyagok garanciális cseréjének érvényesítéséről is tájékoztat.

Szuper, hogy végre megoldódott, hogy honnan szerezhetem be a patront az otthoni nyomtatómhoz. Szeretem az olyan oldalakat, ahol sok mindent megvásárolhatok egy helyen. Végre van egy könnyű és gyors megoldásom, ha tonerek beszerzésére kerül a sor. Mire nem jó néha egy lemerült mobil!