Site Overlay

A fogorvosom ajánlotta a CipőMarketet

Ha nincsen cipőd, még a fogorvoshoz sem tudsz eljutni.

Erre a meglátásra jutottam tegnap, amikor kénytelen voltam egy széthordott flip-flop papucsban menni a szokásos éves fogorvosi ellenőrzésre. Már régóta járok ehhez az orvoshoz, úgyhogy beszélgettünk is egy kicsit a vizsgálat után.

Természetesen rákérdezett az április elején azért még kissé szokatlan lábbelire. Én pedig elmondtam, hogy két nappal ezelőtt szétrágta a kutya a cipőmet, és egyszerűen nem volt időm azóta cipőboltba menni.

A dokim ekkor mutatott egy remek weboldalt, amiről ha előbb tudok, nem kellett volna tangapapucsban fogorvoshoz mennem.

Csodálatos cipők és nagyszerű ötletek

A doki által ajánlott weboldal a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu volt, amire miután hazaértem, rögtön rá is kerestem. Az oldalon csodálatos – és ami még fontosabb: márkás – lépőket találhatunk, viszonylag kedvező árakon. A kínálat pedig hatalmas, bármilyen cipőt keresel is.

A Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu nem csak egy egyszerű cipő webáruház, hanem egy olyan oldal, ami mindent elkövet azért, hogy a náluk való vásárlás igazi álom legyen! Sokféle szűrőlehetőség van, amik segítségével könnyen rátalálsz a téged valóban érdeklő darabokra. Nekem a leginkább az tetszett, hogy a szokásos paraméterek mellett (pl. típus, sarokmagasság, méret stb.) itt azt is be tudod állítani, hogy csak akciós cipők ugorjanak fel eléd.

Szeretek online cipőt venni – eddig nem igazán van rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban – de azért a mérettel kapcsolatban mindig van bennem egy kis félelem. A Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu azonban arról is gondoskodik, hogy ez se árnyékolja be a vásárlás élményét!

Az oldalon ugyanis részéletes mérettáblázatokat találhatunk, márka szerint külön-külön, amikkel szinte gyerekjáték lemérni otthoni cipőinket, és meghatározni, mekkora méretű cipőre van szükségünk. Ezután pedig már csak fizetnünk kell, és várnunk a futárt.

Árak és szállítás

És igen, elérkeztünk a poszt anyagiasabb részéhez…

Ahogyan fentebb írtam a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu oldalon márkás cipőket találhatunk, így természetesen jobban zsebbe nyúlós a dolog. A forgalmazott márkákat ismerve azonban azt kell mondjam, ilyen cipőkért egyáltalán nem magas az ár, amit kérnek. Ráadásul zseniális akciókba futhatsz bele!

A szállítási feltételek pedig egyszerűen mesések! Az ár (60 ezer forint alatt) egységesen 1000 forint, ami a házhozszállítási árak között szerintem abszolút nem számít magasnak. Ráadásul akár 1 napon belül nálad lehet a rendelt csomag!

Összességében tehát a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu egy hihetetlenül remek webáruház! Én egyelőre csak azért nem rendeltem, mert még nem tudtam választani magamnak 😉

Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu