Site Overlay

Fogászati rendelőben ajánlották az online Möbelix újságot

Hirtelen belém hatolt a felismerés: lehet, hogy félek a fogorvostól?

Mindig is nagyon féltem a fogorvostól, nem sok jó élmény kapcsolódik a fogászati látogatásokhoz. Azt kell, hogy mondjam, hogy talán transzgenerációs félelmet hordozok magammal ezzel kapcsolatban. Az én fogaimmal ugyanis sokáig semmi baj nem volt. Minden iskolai fogorvosi rutinlátogatást nagyon jól tűrtem, és általában sértetlenül úsztam meg az összes ehhez hasonló vizitet. A szüleim rendesen megtanítottak fogat mosni, mindig volt egy mondókánk, amit elmondtunk lefekvés előtt, amikor a fogmosásra került a sor. Sokszor meg is dicsértek, milyen rendesen mosok fogat. Rászoktam arra is, hogy ha sok édességet ettem, akkor utána alaposan mossam meg a fogaimat, nehogy valami elrontsa őket. Így aztán a fene sem gondolta volna, hogy felnőtt fejjel mégiscsak lyukas foggal kellett szembenéznem a fogorvosi rendelőben.

Nagyon megijedtem és hirtelen rettenetesen elkezdtem félni. Annyira logikátlannak tűnt az egész, hiszen nekem sohasem volt baj korábban a fogaimmal… Aztán eszembe ötlött, hogy szegény mamikám is hogy félt a fogorvosoktól. Lehet, hogy valahol az ő félelmében is osztoztam, miközben bementem a rendelőbe?

Möbelix akciós újság online, az akcióleső oldalán

Utólag azt kell mondanom, nem volt annyira szörnyű az élmény, mint amilyennek én gondoltam. Persze nem volt kellemes, de szerencsére túl lehetett élni, és a lyukas fogamat is megfelelően kezelték. A rendelőben a várakozás közbeni félelmemet az is enyhítette, hogy elkezdtem beszélgetni a szintén a sorukra várakozó páciensekkel. Így aztán kicsit el is terelték a figyelmem az előttem álló megpróbáltatásokról. Amikor a kezembe vettem egy nyomtatott Möbelix prospektust az asztalról, az egyik vendég szóba elegyedett velem. Tudtam-e, hogy ezek a prospektusok és az összes Möbelix akció elérhető egy helyen az online térben, kérdezte. Nem tudtam, de a téma igencsak felkeltette az érdeklődésemet, mert nagyon szeretem a Möbelix bútorokat. Ekkor elkérte a Messenger elérhetőségemet, és elküldte a részemre a következő linket: akcioleso.hu/mobelix-akcios-ujsag. Ahogy ott várakoztunk, gyorsan rá is kattintottam a linkre, és először nem is akartam hinni a szememnek.

A akcioleso.hu/mobelix-akcios-ujsag linken keresztül ugyanis úgy éreztem, mintha a Möbelix aktuális akcióinak egy virtuális katalógusa tárult volna elém! Az akcióleső oldalán ugyanis minden leárazott Möbelix terméket meg lehetett találni, ami az éppen aktuális akciós újságjukban szerepelt. mi több, azt néztem, hogy visszamenőleg is lehetett keresgélni az akciók között, ugyanis az archívumba az összes korábbi Möbelix akciós újság fel volt töltve! Úgy éreztem, nem véletlen, hogy rám talált ez a lehetőség, egyébként is szükség volt néhány új bútorra. Nem is jöhetett volna jobbkor ez az online akciós újság! A Möbelix termékeit kiváltképpen nagyon szeretem. Mindig úgy éreztem, hogy minőségi termékek szerepelnek a kínálatban, és ehhez képest ennek a bútoráruháznak az árait tartottam a leginkább megfizethetőnek.

A akcioleso.hu/mobelix-akcios-ujsag oldalról még azt is megtudtam érdekességképp, hogy a jó árképzés titka a gyártói beszerzés. A Möbelix ugyanis minden termékét közvetlenül a gyártótól vásárolja meg, így sokkal kedvezőbb áron tudja piacra dobni a termékeket. Ráadásul a raktárkészleten is jóval hamarabb fogható az áru! Egy szó mint száz, így azért túl lehetett élni a fogászati várakozást, még nagymamám átörökített fogorvosoktól való félelme ellenére is. Otthon pedig nekiláthatok az új bútorok beszerzésének – az akciólesővel ezúttal sokkal könnyebb dolgom lesz!