Site Overlay

A szép mosoly mellett a mosolygó szemek is számítanak

Fogászaton dolgozom, így biztonsággal kijelenthetem, nagyon sokat számít, ha az embernek szép a mosolya. Természetesen mindannyian tudjuk, mennyire fontos, hogy egészséges fogsorral rendelkezzünk, és amennyire lehet, megőrizzük a fogaink épségét. Hiszen egy rosszul működő, sérült fog, fogazat számos problémát tud okozni. Először is, rettenetesen tud fájni. Ráadásul egy rossz fog a mellette levő fogak állapotát is befolyásolhatja. Másodsorban, akár kellemet szájszagot is okozhat, ha nem figyelünk oda a fogaink megfelelő ápolására, karbantartására. De azt is észrevettem, hogy a fizikailag észlelhető problémák mellett bizony a hangulatunkat, a közérzetünket is befolyásolja, ha probléma áll elő a fogsorunkkal. Sőt! Adott esetben akár az önértékelésünkön, az önképünkön is ronthat egy nem megfelelően ápolt fogsor.

A változás tényleg fantasztikus, ha azt veszem, milyen lehangoltan jönnek be a páciensek a rendelőbe, és mennyire másként távoznak, amikor már megfelelő, szép és egészséges a fogsoruk. Megnövekszik az önbizalmuk és egyre többet mosolyognak! Magabiztosabban térnek vissza az emberek közé, és ez nem minden. Ilyenkor ugyanis nem csak a szájuk, de a szemük is mosolyog!

Táskák a szem alatt – normális jelenség?

A szem a lélek tükre, tartja a mondás, és bizony azt gondolom, hogy amennyire a fogunkra, úgy magunkra is nagyon oda kell figyelni. Hiszen nem véletlenül alakulnak ki a táskák a szem alatt. Ez tulajdonképpen a nem megfelelő életmódból fakad, az viszont annak a hozománya, hogy nem vagyunk fontosak magunknak. Nemrég rátaláltam az InstanTense termékeire, amelyek a szemkörnyék ápolást segítik meg, és ennek kapcsán tudatosodott bennem mennyire nagyon összefügg a lelkiállapotunk a fizikai valóságunkkal! Az InstanTense oldalán ugyanis nem csak az általuk forgalmazott termékekről olvashatunk, hanem bizony a táskás szem kialakulásáról is. Az oldalon olyan lélektani összefüggésekről is olvashattam, amelyekről korábban nem így gondolkodtam. Mégis, azt kell, hogy mondjam, hogy a szem valóban a lélek tükre, így ha nem érezzük jól magunkat, annak bizony fizikai tünetei is lehetnek. A szem környékén ez valóban leggyakrabban sötét, a szem alatt kialakuló táskák formájában érhető tetten.

táskák a szem alatt
Táskák a szem alatt – a modern életvitel bizony rossz hatással van az egészségünkre

A megoldás a táskás szemek eltüntetésére: InstanTense Plusz!

De miért is alakulnak ki táskák a szem alatt? Az InstanTense oldal azt mondja, elsősorban a felfokozott, stresszes életmód, és az alváshiány okolható mindezért. Természetesen a szervezetünk az idő előrehaladtával öregszik, így valamennyi elváltozás mindenképpen normálisnak tekinthető. A mai ember azonban legtöbbször igen stresszes életet él, állandóan feszült a munkahelyén, és hogy mindent bele tudjon zsúfolni a napjába, bizony magától veszi el az időt. Ez pedig ahhoz vezet, hogy kevés, vagy nem kielégítő alvást folytatunk éjjel, ami bizony reggel meglátszik majd a szemünkön. De az InstanTense ennél is tovább megy, és a túlzott alkoholfogyasztást és a dohányzást is felelőssé teszi a szem alatti táskák kialakulásáért. Szerencsére életmódváltással sok minden kiküszöbölhető, azonban ők kiegészítő megoldást is tudnak javasolni. InstanTense Plusz emelő hatású szérumuk ugyanis nagyban javítja a táskák eltüntetését a szem alatt! A szérumot ráadásul egy munkanapon belül kiszállítják, és akár a futárnál is kifizethetjük a vásárlás árát bankkártyával! A 14.390 Ft-os ár persze van, akit elriaszthat, a szérum azonban nagyon gazdaságos. A 25 ml kiszerelés ugyanis 60 napra elegendő adagot tartalmaz. Így a termék nem kerül többe nap egy csésze kávénál! Én biztosan rendelek belőle magamnak, hogy a szép mosolyom mellett a mosolygó szemeit is megőrizhessem.