Site Overlay

Fogászok is használnak már polcrendszert

Fogászati kezelésre járok, minden évben elvégeztetem az alap, rutin szájhigiéniai beavatkozásokat, fogkő leszedés, polírozás. Ám most odáig jutottam, hogy a mélyen barázdált fogaimat feltöltetem, hogy ne romoljanak tovább. Nem a legegyszerűbb eljárás, de megéri, hogy még sokáig épek legyenek a fogaim. Nem egy alkalmas beavatkozás ez a fogfeltöltés, így fokozatosan haladunk a cél felé csak. Nem bánom, hogy nem egyszerre készül, mert így van ideje a lelkemnek is gyógyulnia egy – egy fogászati látogatás után. Nem tartozik különösebben a kedvenceim közé a fogorvoshoz való járás, de valahogyan megbírózom vele a cél érdekében, és ez a cél most nagyon is fontos. Ekkor mesélt a fogorvos asszisztense, hogy most szerzett be egy polcrendszert a kis raktárukba, hogy rendezett legyen a fogászati felszerelés, és mindent könnyen meg tudjanak találni.

Polcrendszer után pedig nem máshol, mint az interneten kutatott. Azt hitten, hogy nagyon nehéz dolga lesz, hiszen nagyok voltak az elvárásai a leendő szállítóival szemben. Az őt érintő lehető legkevesebb erőbefektetéssel akarta lehozni ezt a projektet. Úgy gondolta, hogy elég, hogy ha ő kinézi a céget, és az a cég mindent is intézzen el, a szállítástól kezdve az összeszerelésig. Lehet, hogy túl nagy elvárásnak tűnik, de nem volt az, hiszen olyan gyorsan megtalálta azt a céget, ahonnan végül megrendelte a salgó polcrendszert, hogy még önmaga sem hitte el, hogy ilyen létezik. Polcrendszer beszerzése ilyen könnyen szerinte nem történhet más cégnél. Nagyon szimpatikus volt a honlapja is a cégnek, így hát tüzetesebben körül nézett náluk. Úgy találta, hogy remek termékeket forgalmaz, már csak arra lett kíváncsi, hogy ezen jó minőségű polcrendszerek mennyibe is kerülnek. Mivel nem volt magában biztos, hogy milyen elrendezésben legyen a rendszer, hogy a lehető legjobb legyen a helykihasználás és mindenki jól odaférjen a dobozokhoz, amelyek a salgó polcokon leszek, így a felmérő szakember segítségét kérte.

A szakember rövid időn belül meg is érkezett és nagyszerű tanácsokkal látta el a fogászati asszisztenst, melyet majd a későbbi árajánlatában ki is fejtett, hogy a raktárban milyen elrendezést ajánl. Annyira megtetszett az asszisztensnek a tervezet, hogy el is fogadta azt az árajánlattal együtt.
Mit is tehetett volna, hogy ha ennyire remek áron juthat salgó polcrendszerhez. Mivel időtálló, horganyzott acélból készülnek, ezért nem egy – két év lesz, amíg ezeket a polcrendszereket használják, hanem több 10 év, így mindenképpen megéri a befektetés. Mivel viszonylag szűkös a hely a raktárukba így, a polcrendszer azon kivitelezése, hogy nem tartalmaz csavarokat egészen kifizetődőnek tűnik, hiszen így a fogászati kollégák nem akadnak be sehova.

Az az elvárása is teljesült az asszisztensnek, hogy a cég nem csak legyártja és gyártói garanciát biztosít a vásárlói számára, hanem le is szállítja, és a helyszínen össze is szereli azt. Ennél kényelmesebb megoldás tényleg nincs, de ez nem csak kényelmes, hanem biztonságos is, hiszen ki tudná jobban összeszerelni a polcrendszert, mit aki forgalmazza. Polcrendszer nagyon jutányos áron, szuper cégtől, mely a szállítástól az összeszerelésig mindent vállal, ezzel a megrendelőinek időt spórol. Tényleg megtalálta a legjobb polcrendszer szállítót a fogászati asszisztens, büszke magára és arra is, hogy a kollégái is elégedettek a jól berendezett raktárhelyiségünkre. Mindent megtalálnak most már a rendezettség miatt.