Site Overlay

Gyors online bővülés hosting szolgáltatással

A vírus miatt nagyon megnehezedett a szakorvosi és fogászati rendelés. Mi is folyamatosan fertőtlenítünk és különböző várókba tereljük a pácienseket, hogy egymástól távol várakozhassanak. A legnagyobb változás azonban, hogy hirtelen mindenki mindent online szeretne intézni, időpont foglalások, kitöltött adatlapok, kérdések a beteg képeivel és hasonlók érkeznek percről percre a szerverünkre, ami nem bírja ezt a fokozott terhelést. Már most észrevenni, hogy a szerver elérhetetlensége vagy lassúsága miatt sok a visszaforduló páciens. A vezetőség kész nagyobb szerverekbe beruházni, de külön szervertermet biztosítani nincs lehetőségünk, nálunk minden helyiség rendelőként működik. Szerencsére van áthidaló megoldás, mégpedig a hosting szolgáltatás. Egy gyors rákeresés után már el is jutottunk a rackforest.com-hoz, mint az egyik leginkább ajánlott hosting szolgáltatóhoz.

A rackforest.com már 2014 óta munkálkodik töretlenül, így hát nagy szakmai tapasztalattal és biztosan berögzült folyamatokkal rendelkeznek. Mára már több mint 500 szerverük és vagy 800 ügyfelük van. Mélyen hisznek a kiváló minőségben és náluk mindig az ügyfél az első. Nem elvárás, hogy az ügyfél teljesen tájékozott legyen a technikai jellegű kérdésekben, hanem ők a legjobb tudásuk szerint támogatják az ügyfelet abban, hogy a legjobb döntést hozza meg. A végén pedig mindkét fél elégedett, és fontos számukra, hogy a továbbiakban is fennmaradhasson az együttműködés.

hosting szolgáltatás

A rackforest.com oldalán tájékozódva minden létező információt megtalálhatunk, ami a fontosabb kérdések tisztázásához kellhet. Mindenre van megoldásuk, ami csak egy közepes méretű vállalkozás esetében felmerülhet, mint például a domain regisztrációtó, a szoftver bérlés, szerver értékesítés és a webmester szolgáltatások. Profi légkört is biztosítanak, hiszen ha szerverünk valami miatt meghibásodik, ők bérszerverrel azonnal ki tudnak minket segíteni. A virtuális magánhálózat biztonságos kommunikációt nyújt telephelyek és egyéb helyszínek között. A site2site VPN az adatkapcsolat mellet még biztonságos internetkapcsolatot is biztosít a helyi hálózatok és más rendszerek között, és még akár üzleti alkalmazásokat is futtathatunk rajta, a legnagyobb nyugalommal. Mi több, a szünetmentes áramellátás, díjmentes IP konzol port, 1 Gbit/s nemzetközi és belföldi internet kapcsolat, 24 órás szerverelérés is garantált, ha a Rackforestet választjuk.

A szervertermeik a 8.,10 és 13. kerületben érhetőek el, Budapesten. A rackforest.com weboldala minden kérdésünkre választ ad, professzionális hozzáállásuk pedig már rögtön az első kapcsolatfelvétel alkalmával is meggyőző. Számunkra kiemelten fontos a tökéletes biztonság, és ezen a ponton a rackforest.com nagyon körültekintő: portaszolgálat, zártláncú videórendszer, aspirációs tűzjelző rendszer. Garantált a tökéletes klimatizálás. Így hát négy ponton mérik a hőmérséklet, ami a 22 (+/-2) fokot biztosítja folyamatosan. Kiemelkedően magasak a rendelkezésre állási értékek, így nem meglepő, hogy minden mutató 99,9% felett van. A rackforest.com büszke lehet arra is, hogy az övék Magyarország legenergiahatékonyabb szerverterme.

A bérelt szervereket szabványos rack szekrényben, unit alapon helyezik el. Rugalmasan követik az ügyfél növekedését és igényeit. Vagyis, ahogy nő az ügyfél és ezzel párhuzamosan az igényei, úgy helyeznek el újabb és újabb hardwareket számára. Amellett, hogy biztosak lehetünk abban, hogy a szerverek jó kezekben vannak, a kényelmünk is garantált. Biztosítva van a 24 órás hozzáférési lehetőség a szerverekhez, meghibásodás esetén IP konzolt biztosítanak és minden ügyfél ingyen parkolhat. Az év minden napján elérhető telefonon az adminisztrátor, így mindig kereshetjük őket, ha problémánk akadna.

Már a weboldaluk alapján is meggyőzött a rackforest.com arról, hogy tőlük kell megrendelnünk a hosting szolgáltatást. Maga az oldal is a hozzáértést sugall, illetve arról győztek meg, hogy pontosan tudják, mitől jó egy szolgáltatás, és mire van szüksége az ügyfélnek.

Biztos vagyok benne, hogy gyümölcsöző lesz az együttműködés és a mi pácienseink is végre újra elégedettek lehetnek az online nyújtott szolgáltatásokkal is.