Site Overlay

A fogaim egészsége legalább olyan fontos, mint a testemé

Szeretek fogorvoshoz járni. Tudom, furcsa kijelentés, főleg ilyesmivel indítani egy cikket, de tényleg így van. Az a helyzet, hogy a fogorvosom egy nagyon kedves barátom, éppen ezért nincs bennem olyasmi, hogy most jaj nem merem megkérdezni mi fog történni és félek. Éppen ellenkezőleg: mindig tudom, hogy mi fog történni, éppen ezért nem félek semmilyen szituációban, mert abban a pillanatban, hogy bepánikolnék már kapom is a pontos leírást arról, hogy mi történik velem, ezért mindig a legbiztosabb kezekben érzem magamat, amikor a fogaimat ápolják. Azonban nem minden orvoshoz járok ennyire szívesen, ezért igyekszem mindent megtenni azért, hogy ne nagyon kelljen mennem, csak a szokásos szűrővizsgálatok miatt. Így hát a https://prevenciopatika.hu oldal nagyon jó partnerem abban, hogy minden prevenciós termék a háztartásban legyen, ami csak jól jöhet az egészségem megérzése érdekében.

A https://prevenciopatika.hu egy olyan gyógyszertár online felülete, amely azt tűzte ki célul, hogy segítsen az embereknek a problémák megelőzésében és ne adjon felesleges dolgokat, gyógyszereket az emberek kezébe, csak olyasmit, amiben ők maguk is meggyőződtek már. Ennek az egyik nagyon fontos alappillére azok a vitaminok és természetes hatóanyagokkal működő étrend-kiegészítő termékek forgalmazása, amelyek tényleg azért vannak, hogy mindenből a megfelelő mennyiségű legyen bennünk – nem pedig azért, hogy egy problémán segítsen, de két másikat előhozzon.

A patika ajánlatában természetesen díjmentes szállítás van 14 000 Ft-os megrendelés felett és még a rendelési feltételekben is nagyon kedvező lehetőségek vannak. Emellett pedig 3-5 nap a házhoz szállítás, ami szerintem egy nagyon kényelmes vállalás és ennyire úgyis gondolkozik előre az ember, ha ilyesmit rendel. Na de mit is pontosan?

A https://prevenciopatika.hu oldalon ahogy már említettem, számtalan vitamin és ásványi anyag található tablettába, vagy kapszulába zárva. Ezek mind olyan gyártók termékei, akikben a forgalmazók is bíznak, mert az ő hitvallásukban az emberek segítése szerepel. Nem véletlen az sem, hogy sok olyan anyag található a weboldalukon, ami arról szól, hogy hogyan maradjunk egészségesek, hogyan őrizzük meg a testünk normál üzeméhez szükséges állapotát és hasonlók. Magazin, könyv és blogposztok teszik lehetővé, hogy ezekben a témákban bőven elmélyülhessünk, szóval aki szeretne ezekről többet és jobban megtudni, az a Prevenció Patika oldalán simán megteheti mindezt.

Én részemről a vitaminokkal szoktam kezdeni a kosaram megtöltését. Az a helyzet, hogy bármennyire is igyekszek változatosan étkezni, a ma kapható élelmiszerekben már nagyon kevés a vitamin a földek kimerülése és a műtrágyázás végett, ezért szerintem nagyon fontos a vitaminok utólag pótlása. Ezért igyekszem mindent megtenni és mindennap szorgalmasan szedem az akkorra előírt mennyiséget, legyen szó A-, B-, C-, vagy E-vitaminról. Mindegyikre úgy gondolom, hogy szüksége van a szervezetnek, legalábbis az enyémnek mindenképpen, ezért igyekszem pótolni a fellépő hiányt.

Ha megvannak a vitaminok, akkor azokat az ásványi anyagokat szoktam még a kosárba tenni, amiket a családnak rendelek. Van, aki nálunk vasat eszik és van, akinek a magnéziumra van szüksége rendszeresen. Van, akinek a porc- és csontproblémáit kell orvosolni és van, akinek egy leendő csontritkulásnak megyünk elébe jó nagy mennyiségű kalciummal. Egy a lényeg, hogy mindent megtalálhatunk ezen az oldalon, egy helyen, biztosan jó kezekből és jó áron. Ha pedig mégis elbizonytalanodnék abban, hogy melyik terméket válasszam, akkor ott van az a lehetőség is, hogy megkeresem a webes elérhetőségek valamelyikén a https://prevenciopatika.hu szakértőit és tőlük kaphatom meg a választ az ügyben, pont úgy, mint egy fizikailag is megtalálható gyógyszertárban a gyógyszerésztől.

Magamnak különböző emésztést segítő teákat és gyógynövényes készítményeket is szoktam rendelni időnként, mert ez nagyon jó kiegészítője tud lenni egy diétának, vagy csak annak is, hogy könnyebben menjen a mozgás, vagy a komolyabb edzés. De ezt azért nem viszem túlzásba.

Végül, de nem utolsó sorban pedig mindig érdemes követően lenni azzal, hogy éppen aktuális mi van akcióban, mert nagyon jó ajánlatokat lehet kifogni. Vannak 1+1 ajánlatok, vannak ajándékcsomagok és persze szezonális akciók is. Most például a nyár révén érdemes a napozással kapcsolatos termékek között böngészni, mert lehet találni bőven kedvezményt.

Én tehát arra szavazok, hogy minden nap egy alma az orvost távol tartja, de ha már nem olyan jó az alma vitamin tartalma, akkor nagyon szívesen beszedem ezt utólag is. Ebben pedig nagyon jó társ a https://prevenciopatika.hu, ahonnan mindig jó áron lehet beszerezni, rövid szállítási időkkel azokat a vitaminokat és gyógyhatású készítményeket, amelyekre mindenkinek szüksége lenne. Aztán persze ne felejtsetek el a fogaitokra is ügyelni, reggel és este is megmosni!

https://prevenciopatika.hu