Site Overlay

A fogorvosom is beszereltette a hőszivattyút

A rendszeres orvosi ellenőrzés nagyon fontos. Legyen az bármilyen vizsgálat, legfőképpen szűrővizsgálat, de mindenképpen fontos, hogy rendszeresen megvizsgáltassuk magunkat. Ezzel nagyon sok betegséget meg tudunk előzni és nagyon sok problémától meg tudjuk kímélni magunkat. Ezt kellene mindenkinek követnie és rendszeresen megvizsgáltatnia magát.

Ez ugyanúgy igaz a fogakra is. Hányan vannak olyanok, akik nem szoktak rendszeresen járni a fogorvoshoz és csak akkor mennek el, amikor már nagy a baj. Amikor már igazán késő. Olyankor már az orvos sem tud sokszor segíteni, ezért lenne fontos a rendszeresség.

Én mindezekre nagyon odafigyelek, ami azt jelenti, hogy rendszeresen járok a fogorvoshoz. Sokszor meg is kaptam már a fogorvostól, hogy milyen szépek a fogaim és milyen gondosan ápolom őket.

A múlt héten is nála jártam. Egy kicsit beszélgettünk, mert nagyon jól ismerjük egymást és a fogorvosom elmesélte, hogy pont nemrég szereltetett be egy új hőszivattyút a házába a KlimaGlobal cégtől. Kérdeztem, hogy honnan ismeri őket, amire az volt a válasz, hogy anno valahol olvasott már róluk és megmaradt a fejében, hogy: “Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól“. Megnézte az oldalt, nagyon megtetszett neki, kért tőlük egy ajánlatot és már be is van építve az új hőszivattyú a háza kertjébe. Ilyen gyors és egyszerű ez, a KlímaGloballal.

Aztán elmesélte azt is, hogy miért választotta ezt a céget és nem pedig egy másikat. A Klimaglobal immáron 15 éve van jelen a magyar piacon. Egy mosonmagyaróvári székhelyű cégről beszélhetünk, de az ország egész területére szállítanak ki, úgyhogy bátran lehet tőlük rendelni. Alapvetően két pillérre épül a szolgáltatásuk, ugyanis klímákat és hőszivattyúkat forgalmaznak, értékesítenek és szerelnek be. Vagyis akár fűteni, akár hűteni szeretnénk a lakásunkat vagy a házunkat, rájuk mind a kettőben számíthatunk.

Ez a több mint 15 év alatt már szinte mindent láttak, amit csak látni lehet ebben a szakmában, így bátran megbízhatunk a szaktudásukban és tapasztalatukban. Pontosan ez az, ami miatt a fogorvosom is őket választotta. Neki nagyon fontos a minőség, mint ahogy a cégnek is vagyis a minőségi elvégzett munka, amire természetesen garanciát is vállalnak. Vagyis, ha bármilyen meghibásodás történik az általuk elvégzett munkákban, akkor csak hívnunk kell őket és kijönnek megjavítani, ami a garancia része.

Amennyiben szeretnénk felvenni velük a kapcsolatot, akkor ezt egy ajánlatkérés formájában tudjuk megtenni. Ehhez a honlapra kell felmennünk, ahol találunk egy űrlapot. Ebben meg kell adnunk a nevünket, a telefonszámunkat, az email címünket és azt, hogy melyik városba szeretnénk telepíteni a klímát vagy a hőszivattyút. Ezenkívül pedig hagyhatunk egy rövid üzenetet is, amiben érdemes leírni, hogy konkrétan mit szeretnénk megrendelni és ha van bármilyen más egyéb extra kívánságunk vagy olyan információ, ami hasznos lehet a cégnek a legmegfelelőbb ajánlat elkészítéséhez.

A Klimaglobal által forgalmazott hőszivattyúk egyébként rendkívül környezetbarátak és jövőbemutatóak. Hosszútávon mindenképpen megtérül az áruk és egyáltalán nem kell félnünk attól, hogy egy zajos készülétek szerelnek be a kertbe, mert egyáltalán nem zajos, teljesen csöndes. A cég részéről minden egyes beszerelést egy helyszíni felmérés előz meg pontosan azért, hogy senkit se érjen meglepetés és azért, hogy egyáltalán beszerelhető-e a hőszivattyú az adott fűtési rendszerre.

Azt is elmondta, hogy nagyon meg van vele elégedve, szuper döntés volt és utólag milyen jó, hogy anno meglátta azt az ominózus kis szöveget: “Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól”.