Site Overlay

Fogászatra mentem, majd online vásároltam profi konyhai gépeket

A fogászati ellátás, a fogászat sokak számára ijesztő terület. A fogorvosok személye és a rendelőik is kiválthatnak ilyen hatást. Különösen igaz ez akkor, ha valaki nem szokott rendszeresen fogorvoshoz járni. Azonban, mint minden más szolgáltatás esetében, ha tudjuk, mire számíthatunk, akkor a jövőben nyugodtabban fogjuk érezni magunkat, amikor fogorvoshoz megyünk. Íme néhány tipp arra vonatkozóan, hogy a következő fogorvosi találkozó zökkenőmentesebben menjen:

1) Győződjünk meg róla, hogy olyan időpontra foglalunk vizsgálatot, amikor a szánk nem duzzadt vagy irritált, az ínyünk nem vérzik. Ez segít abban, hogy a fogorvos minden vizsgálatot pontosan elvégezhessen, mielőtt elkezdené a munkát a fogakon.

2) Az időpont előtt legalább két órával ne együnk vagy igyunk semmit, hogy a tisztítás vagy egyéb beavatkozások során ne maradjon meg az étel a fogak között, vagy ne mozduljanak el a tömések, ami fertőzéshez vezethet.

3) Vigyük magunkkal mindazt, amire a kezelés után vagy a tanácsadáskor szükségünk lehet, például fogkrémet, fogselymet és szájvizet – ez lehetővé teszi a fogorvos számára, hogy pontosan lássa, milyen típusú termékek lennének a legmegfelelőbbek számunkra, esetleg milyen hibákat vétünk jelenleg.

Jómagam mindig is rettegtem a fogorvosoktól, így nagyon örültem, amikor végre megtaláltam azt a szakembert, aki személyiségében és kompetenciáiban is a lehető legjobb választásnak bizonyult számomra. A sokadik alkalom, amikor nála jártam kezelésen, már annyira nem viselt meg, hogy miután hazaértem, egyből elkezdtem intézni a folyamatban lévő új vállalkozásom ügyeit.

El sem hiszem, hogy kimondhatom: nyitni fogok egy saját cukrászdát! Az édesszájúságom kiteljesedésének támogatására a kiváló fogorvosom mellett nem találhattam volna jobb partnert, mint a nem olyan régi felfedezettem, az RDealer Group online áruháza. Az RDealer küldetése az, hogy elhozza hazánkba a legkiválóbb minőségű olasz gyártmányú profi konyhai kis- és nagygépeket, valamint kiegészítőket. Legyen szó étteremről, cukrászdáról, kávézóról vagy fagyizóról, az RDealer mindenki számára tartogat néhány kihagyhatatlan ajánlatot. Az egyik volt kollégám ajánlotta a weboldalt, aki már régóta a vendéglátásban dolgozik, így felismeri az igazán jó minőséget és a profi kereskedői vénát. Amikor az oldalra látogattam, örömködve tapasztaltam, hogy itt aztán tényleg nincsenek elszállva az árak – sőt, mi több, kifejezetten azokra is gondoltak, akik igazán kis büdzséből tudnak csak gazdálkodni, de mégis mernek nagyot álmodni. Ugyanis az RDealer használt és új gépeket és eszközöket is egyaránt forgalmaz, ez pedig nem jelenti azt, hogy minőségben is komoly különbségek lennének – azonban a használt termékek árazása jóval barátibb, ez pedig sokaknak jelenthet nagy segítséget és könnyebbséget. Mivel én új gépekkel terveztem, ezért abszolút belefér minden a költségvetésembe, de nem hátrány mindezt észben tartani, ha mégis valami váratlan kiadással szembesülnék.

Az RDealer weboldala tehát elsősorban – de nem kizárólag – azoknak lesz nagyon izgalmas, akik valamilyen, az imént felsorolt vendéglátóipari egységek valamelyikébe keres kis- vagy nagykereskedelmi gépet (pl. Szeletelő gépet, dagasztót, kemencét, ipari mosogatógépet stb.). Emellett azonban sokat segíthet annak is, aki egyelőre még csak álmodozik, vagy pusztán ismerkedni szeretne a különböző gyártókkal és konyhai praktikákkal. Weboldalukon ugyanis helyet kapott egy blogfelületet is, ahol érdekes ismertető anyagokat találhatunk. A blogposztok egy része kifejezetten termékajánló, míg máshol a különféle gyártókat mutatják be nekünk.

Tehát akár saját vendéglátóipari egység nyitásához lenne szükséged új vagy használt konyhai gépekre, eszközökre, akár már meglévő éttermed gépparkját bővítenéd valami újdonsággal, az RDealer kínálatából bátran tudsz szemezgetni.

Nyugodtan keresd fel az oldalt akkor is, ha nincsenek kifejezett, konkrét terveid, hiszen úgy is érdekes információkat tudhatsz meg a márkákról és a termékekről. Ki tudja, később talán szárba szökik valami, aminek az oldal olvasgatása közben ültetődik el a magja!

Szeletelő gép ugyan még nem lett beszerezve, de már szétnéztem a kínálatban. Volt olyan gép, amire egyből lecsaptam és megrendeltem, mert féltem, hogy elfogy. Sőt, már a jégkása készítésére alkalmas gépet és a sütiknek való hűtőpultokat is beszereztem, szóval szépen alakulunk!

A kedvenc leendő ügyfelem, ahová napi szinten fogunk tortákat és süteményeket szállítani, az egyik kedves barátom, akinek jól menő étterme van a hegyvidéken. Amióta megmutattam neki az RDealer weboldalt, már több nagyhűtőt, Szeletelő gépet és kisebb konyhai kiegészítőt vásárolt az oldalról. Azt mondta, hogy imába foglalja a nevemet, amiért megismertettem őt az oldallal! Hát kell ennél több, amikor az ember a barátaival is megoszthatja az értékes információkat és a jó tapasztalatait? Nagyon örülök, hogy tudtam neki ilyen téren segíteni, ezért is bízom abban is, hogy másoknak is a hasznára lehet az RDealerről szóló bejegyzésem. Ha a termékek mind a tíz menüjét nem is nézed végig, legalább a kezdőoldalra vagy a blogra vess néhány pillantást – biztos vagyok benne, hogy fogsz találni olyan árucikket, ami felkelti az érdeklődésed!