Site Overlay

Bizonyos dolgok halogatása megengedhetetlen!

Általában véve kéne igaz legyen, hogy halogatni nem halogatunk, de vannak érzékenyebb területek a többinél, amin belül végképp elfogadhatatlan. Például nem szabad szórakozni a fogfájással. Higgyétek el, olyan még nem volt, hogy jobb megoldás jött ki belőle a fogorvosnál. És vannak ilyenek még: motorolaj csere például, vagy gumicsere az autón.

A kedvenc autószerelőmnél olvastam el, miért árt a motorolaj csere hiánya, elmaradása. Az idézett linken ott is az oldal maga, nézzetek szét a metaautoszerviz.hu-n! Mert ami árt, az árt. Ha nem megfelelő szervizbe visszük a kocsit, vagy eleve semmit nem kezdünk vele, akkor nem csinálunk mást, mint benyeljük a későbbi költségeket.

Azért látogattam el hozzájuk, mert bár az oldalukon keresztül is fel lehet mérni, hogy nem véletlenül ajánlották őket, de én tipikus “helyszínbejáró” vagyok, amit ez esetben úgy kell érteni: a helyszínen kértem információt. Ahol azt kaptam, valóban jó helyen járok, ha a manapság népszerű “gumihotel” szolgáltatást keresem, magyarán járhatok hozzájuk vissza mindig, az autóabroncsaimat megőrzik. És ezzel sem szórakozunk… Szintén tanúskodnak a szakszerű leírások arról, télen nem ügyeskedünk nyári gumival! Oké, hogy mostanság enyhék a telek, de ha mégis leesik egy nagyobb mennyiségű fagyott, vagy egyéb téli csapadék, akkor mi lesz?

A motorolaj csere volt a következő, amit kértem tőlük, és az is minden téren rendben volt, úgyhogy ők lettek a szervizem. Az olajcsere alatt értendő náluk (mert igazán a dolgát értő szerviz mindenben) az olajszűrő cserélése, és ilyenkor minden apróságot is elvégeznek, amit megbeszélünk. Ezért bízom inkább rájuk a legkisebb dolgokat is: www.metaautoszerviz.hu – ők a best, irány Pest!