Miért jó a fogfehérítés?

A mai legmodernebb fogászati technológiával kevesebb, mint 1 óra alatt akár 6-8 árnyalattal világosabb fogszínt érhetünk el. Az egészséges, ragyogó fehér fogak ápolt és fiatalosabb külsőt kölcsönöznek, szebbé teszik az arcot.

Fogaink az évek során elszíneződnek, az elfogyasztott ételek, italok és dohányzás hatására. Fogfehérítési technikának köszönhetően az elszíneződések megszüntethetőek akár egy óra alatt, fájdalommentesen. Biztonságos eljárás, nem károsítja a fogakat, az eredmény hosszútávon megőrizhető az otthoni, sínes fogfehérítővel.

A fogfehérítés előtt javasolt egy alapos fogkő eltávolítás. Erre rendelőnkben most rendkívül kedvező, 6.000 Ft-os áron van lehetősége.

 

A fehérítés menete:

  • A szájba ajakterpeszt helyezünk be, amely védi az ajkakat kezelés során 
  • Ínyvédő géllel bekenjük az ínyt, hogy megóvjuk a magasabb koncentrációjú fehérítő anyagoktól
  • A páciens védőszemüveget kap, hogy megóvjuk az UV fénytől
  • A fogfelszínre felvisszük a fehérítő gélt, mely UV fény hatására aktiválódik 
  • A kezelés során ezt a folyamatot 3-szor ismételjük meg

 

GYIK

Bárki fehérítheti-e a fogát?

Igen. Viszont elengedhetetlen, hogy a fogorvos vagy dentál higiénikus előtte átnézze a fogakat és szükség esetén eltávolítsa a fogkövet.

Mi a fogfehérítés?

Olyan fogászati beavatkozás, mely képes eltávolítani a fog külső és belső rétegeiben képződött elszíneződést.

Mi okozhat elszíneződést a fogakon?

Mindennapi étkezési szokások, például kávé, kóla, tea, cigi vörösbor, tetraciklines kezelés, fluoridos kezelés, öregedés, stb.

Kinek ajánlott a fogfehérítés? 

Bárkinek, aki gyönyörű mosolyt szeretne. Maga a beavatkozás elvégzése előtt javasolt egy személyes konzultáció illetve egy professzionális ultrahangos fogkő eltávolítás polírozással együtt. 

Biztonságos-e a fogfehérítés? 

Igen. Klinikailag tesztel és tanulmányok bizonyítják, hogy amennyiben minőségi fogfehérítő eljárást választunk, nem károsítjuk a fogunkat.

Milyen fogfehérítő rendszert válasszak?

Számos rendelkezésre álló fehérítési rendszer közül eddig a leglátványosabb és legmegbízhatóbb eredményt a Zoom lámpás technológiával sikerült elérni.

Melyik fehérítés a leghatékonyabb?

Két lehetőség áll rendelkezésünkre: az otthoni és a rendelői fogfehérítés. Az otthoni fehérítés végeredménye a páciens kitartásán múlik. A kezelés 2-3 hetet vesz igénybe, ami alatt kerülni kell a színes ételek és italok fogyasztását. A rendelői fogfehérítés igazi kényelmes megoldás. 1 órát vesz igénybe, fájdalommentes és a lehető leglátványosabb fogfehérség érhető el. Egyetlen hátránya az ára, de a minőségnek ára van.

Mennyi ideig tart az eredmény?

Megfelelő szájhigiénia mellett a fogfehérítés eredménye egy életen át megmarad. Természetesen a végeredményt és a tartósságot befolyásolják az étkezési szokások és az életmód. 

Van bármilyen mellékhatása?

Mellékhatása nincs, egyáltalán nem károsítja a fogakat, mivel egy minőségi anyagról beszélünk. Néhány páciens átmeneti fogérzékenységet tapasztalt, ami körülbelül 1 napig tart és utána teljesen megszűnik. Maga az érzékenység egy teljesen normális folyamat. 

Van különbség a lámpás rendszerek között?

A rendelőben elvégzett lámpás fehérítések között is nagy különbségek vannak. Főleg az anyagok minőségét tekintve, ezért érdemes körültekintően választani.


Rendelőnkben a ZOOM2 professzionális fogfehérítést alkalmazzuk:


Bejelentkezem a Zoom 2 fogfehérítésre, most 50% kedvezménnyel, 60.000 Ft -ért!